PROIZVODI - Biljna apoteka

TINKTURA ZA BOLESNU PROSTATU

  • . .

PROSTADIKSAL

Sa godinama starosti raste i učestalost oboljenja - 50-90% muškarca starosti između 50 i 80 godina ima znake uvećanja prostate ili BPH. Značaj ovog oboljenja je u tome što uvećana prostata može pritiskati izvodnu mokraćnu cev smanjujući protok mokraće i na taj način otežavati mokrenje.Prostatitis je zapaljenje prostate. Zapaljenje predstavlja odbrambenu reakciju organizma na štetne agense. Ti agensi mogu biti biološki (bakterije, virusi, gljivice i sl.), hemijski, fizički i mehanički.. Simptomi:. Povremeno se mogu naći bakterije u mokraći. Mokrenje može biti učestalo, noću i otežano. Može se primetiti i curenje sekreta iz mokraćne cevi, naročito ujutru. Retko se javlja krv u mokraći ili spermi.Kod hroničnog zapaljenje prostate simptomi su i tištanja u predelu prostate, nejasne nelagodnosti, osećaj hladnoće u maloj karlici i u predelu polnih organa. Bolovi, ako postoje nisu jaki, već tupi, neprijatni i psihički iritirajući. Locirani su u predelu testisa, penisa, prepona itd.

TINKTURA ZA BOLESNU PROSTATU - PROSTADIKSAL

DEJSTVO:
Jedinstvenom recepturom upotrebljenih biljnih sastojaka u PROSTADIKSALU postigao se odličan balans- biljke sada deluju mnogo jače i delikatnije nego što bi delovale pojedinačno. Za samo 2 do 3 nedelje nestaće bolovi u donjem stomaku, a nestaće i stalna potrebe za mokrenjem, pogotovo noćnim. Ova Tinktura onemogućava množenje (pojedinih sastojaka) ćelijskog tkiva prostate tako što sprečava pretvaranje testosterona u jedno srodno jedinjenje dihitrotestosteron, koji upravo i podstiče množenje ćelijskog tkiva prostate pa je i stvara uvećanom!.Većina muškaraca koji boluju od prostate ima problema sa ejakulacijom ili sa gubitkom erekcije. Zato vam mi preporučujemo Sladić,Bundevu,koren Koprive,Ginko bilobu u jedinstvenom balansu...jer će vam sama priroda najviše pomoći a neželjenih dejstava neće biti.
SASTAV:
Rusa,Pirevina,Djumbir,Rastavić,Nana, Sladić,seme Bundeve,koren Koprive,Ginko biloba
KO SME DA KORISTI I KADA:
Preparat je potpuno prirodan i preporučuje se svim muškarcima već od 30 god. ,a pogotovo onima koji imaju i nasledne bolesti oboljenja prostate! Tinkturu koristite i kada imate bakterije u mokraći a posebno kada teško i često mokrite.Muškarci koji imaju problem sa erekcijom i ejakulacijom takodje mogu preparat koristiti jer se u njemu nalaze i biljke koje povećavaju nivo testosterona.
PROPRATNE TEGOBE: nema
DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE:
Tri puta po deset kapi na dan u vodu,sok ili čajSamo za spoljnu upotrebu!

Cena 1,390.00 + PDV

Možete poručiti MAIL om ili NARUDŽBENICOM sa sajta
ili telefonom , a dobiti pouzećem na kućnu adresu.

  • . .

SZTR * PARTNER * , Sipić, Rača , PIB 106433830
tel. 034-587-383
mob. tel. 069 489-81-55
mob. tel. 062 85-65-707
mala bubamara
E-MAIL - info[at]prirodnozdravlje.com , savetnik[at]prirodnozdravlje.com

VRH strane

Radenko Arsenijević Kragujevac:
„Počeo sam da pijem ovu tinkturu i sam ne verujući da će mi puno pomoći. Medjutim već posle 5 dana osetio sam znatno olakšanje prilikom mokrenja,a nakon nedelju dana više nisam ni imao onaj nagon da non stop idem u wc.Psihički sam puno rasterećeniji sada i mogu da se vratim svom poslu.“
Momčilo Jeremić Gornji Milanovac:
„Imam 69god a prostata mi stvara mnogo problema. Posebno mi je teško noću često da ustajem i idem u wc.Trebalo mi je mesec dana (a samo sam 1 dnevno pio tinkturu!!) da se potpuno oslobodim ove muke i napokon naspavam ko čovek.“